Welkom bij ons gastenboek.
Klik op het logo voor nog meer recensies >


Henriette Thuis

Beste Anton,

Hartelijk dank voor de kwaliteit die jij geleverd hebt bij de verzorging van de uitvaart van Trees Visschers. De naam van A-Z is goed gekozen, alles klopt inderdaad van A-Z. De goede adviezen maar zeker de ruimte die nabestaanden krijgen om in de geest en naar wens van de overledene invulling te geven aan zo’n emotionele gebeurtenis. De communicatie verliep in een ontspannen sfeer totaal niet zakelijk en dat geeft nabestaanden de ruimte een mooie invulling te geven aan het afscheid.                                                                                                                                            Hartelijk dank mede namens de naaste familieleden,

Henriette Thuis

maandag, 23 mei 2022 18:48
Jossie Krekels

Bedankt Anton voor de goede begeleiding en correcte ondersteuning bij de uitvaart van onze moeder. Alles was naar wens.

Jossie Krekels

vrijdag, 29 april 2022 20:00
Peggy Roeters

Beste Anton

Heel hartelijk dank voor de goede zorgen bij de uitvaart van mijn vader. Hij had zover al alles zelf geregeld en zo hebben we het ook gedaan zoals hij het wou. Niks was jou Anton te veel dank je wel voor de goede zorgen en steun ook namens mijn broer

 

Groet

Peggy en Ron Roeters 

donderdag, 28 april 2022 21:25
Maurice Daemen

Hiermee wil ik je nog hartelijk danken voor de prettige en efficiënte manier waarop je de uitvaart van Frans Daemen geregeld hebt.

Je was een fijne steun in een moeilijke tijd.

Groet,

Wim Daemen

maandag, 20 december 2021 21:42
Miranda Bartkowiak

Beste Anton,

Dank je wel voor het mooie afscheid wat je voor pap hebt verzorgd. We hebben het afscheid van pap laten verzorgen door A-Z uitvaart, het afscheid was in besloten kring met een koffietafel in de ontvangstruimte van het uitvaartcentrum. Wij, de kinderen, hebben zelf de kist mogen dichtmaken en de kist naar de rouwauto mogen begeleiden. 

Het was een afscheid precies zoals pap het wilde.

Dank je wel hiervoor, Anton

dinsdag, 27 april 2021 08:37
Mayriam Buitenhek-Stijns

Beste Anton,

Hierbij wil ik u nogmaals hartelijk danken voor de mooie uitvaart van mijn vader Pierre Stijns.

Fijn dat we bij u terecht konden en dat alles zo soepel is verlopen.

Een hartelijke groet uit de Randstad.

 

Mayriam Buitenhek-Stijns

donderdag, 08 april 2021 09:32
Leonie van lieshout

Beste Anton en lezer,

Na het toch nog plotseling overlijden van mijn vader heb ik contact opgenomen met Anton Kleintjens.

Gelijk een professionele en snelle aanpak. De volgende dag kwam hij bij ons om de begrafenis te regelen en alles met ons door te nemen zodat wij zelf onze keuzes konden maken zonder dat er iets werd opgedrongen. En zo is het een persoonlijk en mooi afscheid geworden.

Anton is open, oprecht en eerlijk. Ook heeft hij ons enorm verrast met een prachtige powerpoint presentatie van mijn vaders leven en de fotoreportage die hij maakte tijdens de begrafenis deed hij heel discreet en zijn erg blij met deze mooie herinnering.

Ook gaat onze dank uit naar zijn staff die het lunchbuffet fantastisch heeft verzorgd.

Zo is het afscheid van mijn vader, in deze moeilijke tijd van het Coronavirus, mooi intiem en persoonlijk geworden.

Het was tot in de puntjes verzorgd, onze dank en complimenten.

maandag, 01 maart 2021 17:44
Cristel Flintrop

Respectvolle behandeling, vriendelijke, behulpzame, en zeer professionele verzorging van de crematie van onze zus in deze moeilijke Coronatijd.
Aan alles werd gedacht, werkelijk van A tot Z, waar we erg dankbaar voor zijn.

Kortom gezegd, we zijn zeer tevreden met dit uitstekend bedrijf, dat aan al onze wensen gehoor gegeven heeft, met vooraf financiële duidelijkheid.

Fam. Veit- Nickien-Flintrop

vrijdag, 26 februari 2021 09:30
Sylvia Senden

Beste Anton,

vanavond een half jaar na de dood van onze lieve mama, ook even een woord van dank voor je ontzettend grote steun en begeleiding die je ons geboden hebt voor de uitvaart van mama. Ondanks dat het voor ons een hele zware klap was, heb jij mede ervoor gezorgd dat het eigenlijk mama’s afscheidsfeest was met applaus op het einde...Dankjewel, alles klopte tot het kleinste detail!

Sylvia Senden .

vrijdag, 18 december 2020 22:18
Suzanne Hanraets

Beste lezer, 

Allereerst wil ik Anton bedanken omdat hij gewoon zichzelf is als uitvaartondernemer en ontzettende betrokkenheid heeft getoond. Gewoon normaal en niet zo  standaard als een strikte uitvaartonderneming, een verademing en fijn. 

Waarom vind ik dit? 

Hij heeft echt de tijd genomen om alles goed af te stemmen. Wat ik verwacht van een uitvaart is: iemand die daar professioneel en financieel advies over uitbrengt en open en eerlijk in is. Anton geeft en doet het, dat is gewoon knap. Hij is langsgekomen om de uitvaart goed door te spreken en hij geeft alles om er de juiste eigen sfeer aan te geven. Hij voelt het goed aan. 

Eigenlijk heb ik geen minpunt. Hij denkt mee vanuit zijn expertise maar laat vooral ook vrij. Hij denkt mee in opbouw, de ontvangst (rouwbezoek) en uitvaart en bekijkt goed wat hij kan regelen en daadwerkelijk de wensen zijn. 

Wat ik ontzettend fijn vond is dat Anton betrokken, eerlijk, open, grappig en professioneel is. 

Ik zeg dit niet zomaar, ik schrijf deze recensie omdat ik vind dat Anton het verdiend! Al eerder heb ik een uitvaart helaas moeten organiseren maar daarover was ik niet zo tevreden als over Anton.

Als je vragen voor mij hebt of mijn onafhankelijke persoonlijke mening wil weten:bel of email mij!

 

Met vriendelijke groet,

Suzanne Hanraets

suusjehaan@hotmail.com, 0619073912.

maandag, 07 december 2020 02:06
Mariet Offermans

Afgelopen augustus is mijn moeder overleden. We wonen al een tijdje niet meer in Limburg en weten dan ook niet meer de weg in de mijnstreek. We hebben Anton Kleintjens gevraagd de begrafenis te regelen omdat hij een onafhankelijke begrafenis ondernemer is. Het was een fijne samenwerking, klein, intens en zeer waardig. Dank daarvoor!

maandag, 23 november 2020 14:33
Cor Froijen

Afgelopen september is onze oom overleden die echt alleenstaande is.

We hebben toen contract opgenomen met Dhr. Anton Kleintjens die dit met ons tot een zeer goed verzorgde crematie heeft gebracht.
We waren maar met een kleine groep mensen, maar het afscheid was door de ideeën van Anton zeer waardig. Heel veel dank hiervoor.

Fam. Froijen

maandag, 19 oktober 2020 20:12
Ingrid Hille Senden

Beste Anton,

 

Ik sluit me helemaal aan bij het bericht van mijn zus Sandra.

Je hebt ons in een hele moeilijke tijd ontzettend goed geholpen en ondersteund met goede raad, tips maar vooral ook met veel geduld en een luisterend oor. Hierdoor is het een mooi en waardig afscheid geworden van onze lieve moeder.

Bedankt voor je goede begeleiding!

woensdag, 14 oktober 2020 09:08
Sandra

Beste Anton,

Heel hartelijk bedankt voor de begeleiding van de uitvaart van mam in juni jl. Door jouw steun, suggesties en persoonlijke begeleiding is het een mooi, intiem en intens afscheid geworden. Precies zoals mam het gewild zou hebben.

Je bent voor ons een hele grote steun geweest en dat waarderen we enorm. 

Familie Senden

maandag, 28 september 2020 10:48
Marie-José

Beste Anton,

dankjewel voor het waardig en persoonlijk afscheid van mijn echtgenote, (schoon)moeder en oma.

Familie Schmeitz.

maandag, 14 september 2020 21:39
wilma

beste Anton,

Hannie en lies hebben al de loftrompet over jou vakbekwaamheid en persoonlijke benadering afgestoken

ik kan me hier alleen maar bij aansluiten.

donderdag, 03 september 2020 21:42
Hannie

Anton   Ik sluit me helemaal aan bij mijn zus Lies. Het was een mooie dienst en de samenwerking heb ik als zeer prettig ervaren. Ik raad het iedereen aan.

dinsdag, 01 september 2020 17:33
Lies

Anton,


Namens de familie heel hartelijk bedankt voor de fijne begeleiding bij het regelen van de afscheidsplechtigheid van onze overleden moeder, schoonmoeder en oma.

De plechtigheid was eenvoudig maar waardig. Precies zoals onze moeder zou hebben gewenst.

 

We kunnen iedereen aanraden om gebruik maken van jouw uitvaartcentrum.

Je was duidelijk, transparant en deed alle moeite.

 

Bedankt

dinsdag, 01 september 2020 17:14
Stephanie

Zo raar om je moeder te verliezen.

Toen kwamen we heel snel bij Anton.

M'n broers, zusjes, partner van m'n moeder en de zus van m'n moeder.

We wisten helemaal niks, maar met de juiste hulp van Anton hebben we van niks naar heel veel en een hele mooie uitvaart gehad

Zelfs na de uitvaart en crematie ben ik nog bij Anton geweest; zelfs dit was heel prettig op een 1 of andere manier voelde ik me heel erg thuis bij A-Z  uitvaart.

Anton, we zijn u dankbaar wat u voor ons en onze moeder gedaan heeft.

donderdag, 07 mei 2020 14:57
Jolanda van Ham

Anton Kleintjens van A-Z Uitvaart heeft nu zo’n twee maanden geleden de uitvaart verzorgd van mijn moeder. Ik kijk met een goed gevoel terug op deze uitstekend verzorgde, respectvolle uitvaart. Het is fijn als je op een mooie manier afscheid kunt nemen.

dinsdag, 07 april 2020 15:08
Renate Koslowski

De uitvaart van mijn lieve dochter heeft vandaag precies 1 week geleden plaats gevonden. Alles was  goed verzorgd, helemaal volgens de wensen van mijn dochter, die samen met dhr Anton Kleintjens gedurende de weken voordat zij voor altijd zou inslapen, haar eigen uitvaart  persoonlijk heeft doorgesproken en georganiseerd. Alle respect en grote waardering voor de manier waarop dhr. Anton Kleintjens  de uitvaart van mijn dochter heeft vorm  gegeven. Hartelijk dank.

donderdag, 19 maart 2020 22:01
Sandra Paas

Iemand waarmee je je leven gedeeld hebt verliezen is zwaar. Maar zo warm onthaald worden, zo menselijk en begripvol begeleid worden is zo troostend. Niets is onmogelijk, ruimte voor je wensen en verdriet te verwerken heb ik mogen ontvangen. Heel heel hartelijk bedankt, het heeft het afscheid nemen wat draaglijker gemaakt.

Sandra Paas,

vrijdag, 06 maart 2020 21:10
Ger Yntema

Vandaag de uitvaart van mijn neefje gehad bij A-Z uitvaart in Amstenrade. Onze dank gaat uit naar Anton Kleintjens die door zijn vakbekwaamheid en persoonlijkheid de "dienst" een persoonlijk karakter gaf. Anton stond altijd voor ons klaar, geen vraag was teveel. Tevens werd in besloten kring een bijeenkomst gehouden in de ontvangstruimte met de door ons gekozen muziek. Zo konden wij, ieder op zijn eigen manier, afscheid nemen van Ed. 
Anton namens iedereen bedankt.

vrijdag, 28 februari 2020 13:50
G Hawinkels

Beste Anton

Bedankt voor de mooie uitvaart van onze moeder, schoonmoeder en oma.

Voor de steun en begeleiding die je ons hebt gegeven om samen een mooi afscheid ervan te maken.

Voor de ruimte en suggesties die je ons hebt gegeven on onze eigen invulling eraan te geven. Dat alles mogelijk is !

Het afscheid is dan ook geheel naar onze wensen, heel bijzonder geweest

Ook bedankt voor de goede nazorg!

Onze complimenten hiervoor.

Bedankt

Raymond en Silvia, Diëgo en Naomi

Gérard en Angélique

zondag, 26 januari 2020 09:31
Regina van Rijsewijk

Beste Anton,

Nogmaals wil ik jou, ook namens mijn moeder en broer, hartelijk bedanken voor het regelen van de uitvaart van mijn vader.

Voorafgaand aan het overlijden hebben wij gezamenlijk met pap en jou al zijn wensen al besproken. Dit gesprek hebben wij als zeer prettig ervaren. Jij hebt ons hiermee al een stuk rust kunnen bezorgen, vooral pap. Ik denk oprecht dat dit hem ook een stukje vrede heeft gegeven.

Je bent duidelijk en transparant in wat de mogelijkheden zijn en neemt de tijd om alles te kunnen bespreken.

Het regelen van de uitvaart verliep ook goed, waarbij je wederom de tijd nam en meelevend was. Geen vraag was te gek en je denkt met alles mee. Dankzij jou hebben wij pap een mooi en eenvoudig afscheid kunnen geven. Waarbij je ons begeleid hebt om het zowel aan mijn vaders als ook aan onze wensen te laten voldoen. Ook de kleinkinderen heb je er op een prettige manier bij weten te betrekken. 

Anton, we kunnen je niet genoeg bedanken voor al het werk dat je hebt gedaan! En we kunnen jou en je onderneming echt aan iedereen aanraden. Je behandeld zowel nabestaanden als overledenen met respect en begrip. Dank je wel. 

donderdag, 19 december 2019 11:26
Powered by JoomVita VitaBook